Vi är styrkeLadan!

"If you want something you´ve never had, you must be willing to do something you´ve never done"

Martin Löfgren 

Personlig tränare
Kostrådgivare   

Hej! Jag är Martin Löfgren, 30 år, grundare och en av ägarna till StyrkeLadan. Som utbildad personlig tränare och kostrådgivare är jag inte bara specialiserad på att hjälpa människor att träna smärtfritt, men också på idrottsfokuserad träning och vägledning. Min passion ligger i att stärka både kropp och sinne, oavsett om du är en atlet eller bara vill förbättra din hälsa. Kontakta mig för en personlig konsultation så kan vi tillsammans utforska hur jag bäst kan stödja dina mål för ett hälsosammare och aktivare liv.

Cassandra Leegwater

Personlig tränare
Kostrådgivare

Hej! Jag är Cassandra, fitnessinstruktör och personlig tränare sedan 2016. Min resa inom hälsa och fitness började för 9 år sedan och har lett mig till en passion för att träna andra. Efter år utomlands återvände jag till Sverige 2022 och gick över till online-coaching. 2024 tar jag ett spännande steg som delägare i StyrkeLadan. För tillfället tränar jag för Hyrox-tävlingar, en ny utmaning som jag ser fram emot!


Angelika Engdahl

  • Receptionist
  • Instruktör
  • Utbildad Mamma tränare

Hej! Jag är Angelika Engdahl, 26 år och medgrundare av StyrkeLadan. Med erfarenhet som gruppträningsinstruktör och sjuksköterska brinner jag för att hjälpa andra upptäcka träningens glädje och kroppens förmågor. Jag strävar efter att inspirera till en hälsosam livsstil och stötta dig i dina träningsmål.

© Copyright StyrkeLadan

Org:559284-6397