StyrkeLadan

since 2018

Resan börjar 💪🏻 (2018-04-30)

Martin hade vid allra hjärtans fått två stycken traktordäck att träna med hemma på gården av Angelika. Strax efter detta föddes tanken och drömmen om att starta upp en PT- och grupptränings studio i ladan hemma på gården. Vi hade båda erfarenheter av träning då Martin Jobbat som Pt och kostrådgivare och Angelika som instruktör på ett annat gym tidigare. I april 2018 tog vi beslutet att nu kör vi, nu startar vi eget och där och då föddes StyrkeLadan.

28 Juli 2018

Fram tills nu har de varit mycket att lära sig dels om hur allt funkar men också att få råd till utrustning. Vi hade båda andra arbeten och Angelika pluggade till sjuksköterska men vi kände både att firman skulle få finansiera sig själv så vi började från scratch med absolut ingenting i firman. För att först kunna börja köpa in redskap behövde firman en inkomst, detta började genom att Martin startade först som en Online PT där han gjorde kostscheman och träningsscheman. Efter Första pt kunden tog detta fart väldigt fort och ledde till att vi nu kunde börja köpa in utrustning. Denna lilla ytan med utrustning kändes för oss helt enormt och vi kunde nu börja med pt timmar på plats.

6 April 2019

Efter en vinter av PT-timmar i minusgrader och kostscheman som tagit fart så har vi nu köpt in mer utrustning, renoverat upp en klubblokal, asfalterat de lilla rummet vi först hade och nu är vi äntligen redo att starta igång med gruppträningar! Första passet var lördag 6 april och det kom fyra starka tjejer på passet.

Hösten 2019

Glädje rus och fulla pass! Passen har tagit fart ordentligt och är oftast fullbokade inom 1 timma från att vi släppt tiden. Vi kommer nu även dra igång vårt allra första BOOTCAMP! Martin kommer nu även börja gå ner lite i tid på sitt andra jobb då vi hela tiden gjort detta utanför våra andra sysselsättningar.

Fortsättning kommer inom kort.... 😉

© Copyright StyrkeLadan